Welcome to Eblad Administration

Introduksjon

EbladAdmin er en nettbasert publiseringsløsning for publisering av eblad (digitale magasiner, publikasjoner, DM, årsrapporter, tilbudsaviser, kataloger, produktpermer, bruksanvisninger, mm) på nettet.
Løsningen er beregnet på kunder som har behov for å publisere et større antall publikasjoner og ønsker et system for selv å kunne foreta publisering og oppdatering. Fordelen med en nettbasert løsning er at ingen ekstra programvare er nødvendig å oppdatere, lese eller distribuere publikasjonene. All oppdatering utføres i nettleseren hvor som helst, når som helst. Løsningen har et intuitivt og velutformet brukergrensesnitt med kort opplæringstid og krever ingen spesielle forhåndskunnskaper.

Features

Filtyper
eblad støtter flere ulike filtyper som input til et magasin. Det mest naturlige valget er nok å laste opp magasinet i form av et PDF-dokument. PDF er et velkjent og utbredt dokumentformat, og har du allerede magasinet ditt i papirform, har du sannsynligvis også et tilhørende PDF-dokument som kan publiseres direkte til løsningen. Andre filer som støttes av ebladAdmin er flashfiler (swf) og bildefiler (bitmap). Ønsker du multimediainnhold (som video, audio eller annet interaktivt innhold) i magasinet ditt, er opplasting av flashfiler en løsning på dette.
Brukervennlige URL'er
Når du oppretter et nytt magasin, bestemmer du selv hvilken URL magasinet skal være tilgjengelig for sluttleseren på. Du slipper altså kryptiske adresser som er umulige å huske.
Konfigurer utseendet til magasinet med ebladAdminPro
Med ebladAdmin pro har du full kontroll over hvordan magasinet ditt skal fremstå for sluttleseren. Du kan velge mellom flere ferdiglagde "skins" til magasinet (vi kan også spesiallage nye skins på bestilling). Egne firmalogoer kan lastes opp og vises i magasinet, bakgrunnsfarge kan endres og valg mellom stiv/myk perm er noen av valgene som kan konfigureres for hvert blad. Du kan lage eget arkiv med tidligere utgaver lett tilgjengelig fra aktuellt magasin. Du kan velge publiseringstidspunkt og avpubliseringspunkt (tidsstyring) legge forskjellige versjoner klare som f.eks i tilbudsaviser. Enkelt å endre, skifte innhold. Produktkataloger alltid på et sted på samme url og alltid oppdatert.
Klikkbare områder (lenker), pro
Du kan veldig enkelt (klikk og dra) definere klikkbare områder på sidene i et magasin. Et område kan være linket til en ekstern nettside (for eksempel en direkte lenke til et produkt i din nettbutikk, til en artikkel/mer omfattende prouktinformasjon eller til en annonsør-side), eller det kan være en lenke for å navigere til en annen side internt i magasinet.
Bokmerker/innholdsfortegnelse, pro
For hver side kan du legge inn et fritt antall bokmerker som til sammen utgjør en innholdsfortegnelse i det publiserte magasinet. Består magsinet av mange sider, er dette til stor hjelp for sluttleseren hvis han raskt vil finne frem til et bestemt innhold i magasinet.
Brukerroller/rettigheter
ebladAdmin tillater flere brukere å jobbe samtidig. Hver bruker er tildelt en brukerrolle som definerer hvilke oppgaver brukeren har rettigheter til å utføre. Det er også mulig å spesifisere hvilke magasiner hver enkelt bruker skal få tilgang til å oppdatere.
ITFarm as - Gamle Snarøyvei 50 - 1367 SNARØYA - tlf 67791320 - fax 67790351 - mail: kontakt@itfarm.no